Mijn Pensioen

Mijn Pensioen

Lees hier alles over uw pensioen

disclaimer

De informatie in deze website is bedoeld voor algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door ons, mijn-pensioen.eu, en terwijl we proberen de informatie up-to-date en te corrigeren, geven wij geen toezeggingen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot deze website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend; gebruik hiervan door u is voor eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade dan ook als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van ons op mijn-pensioen.eu. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of achter de standpunten binnen hen.

Er wordt alles aan gedaan om de website draaiende te houden. Echter, mijn-pensioen.eu neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor gevallen waarbij de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Comments are closed.