Mijn Pensioen

Mijn Pensioen

Lees hier alles over uw pensioen

Mijn pensioenoverzicht

Op de website van mijn pensioenoverzicht kunt u nagaan wat u in al die jaren aan pensioen heeft opgebouwd en op hoeveel AOW u recht heeft. Dit kan door met uw DigiD in te loggen op deze site. Zo krijgt u een duidelijk beeld van via welke pensioenfondsen u geld krijgt op uw pensioensgerechtige leeftijd en hoeveel het maandelijkse bedrag is bij de uitkering van uw AOW wanneer u deze leeftijd heeft bereikt.

Elke Nederlandse staatsburger krijgt nu de kans om uitgebreid zijn overzicht van de pensioenen te bekijken. De pensioensgerechtige leeftijd zal de komende jaren stijgen maar tot die tijd kunt u exact nagaan hoeveel geld u krijgt en van welk pensioenfonds. Dat is allemaal terug te vinden op de site van mijn pensioen overzicht. Met uw DigiD kunt u inloggen en daarna gaat u door een menu waarin staat hoeveel opgebouwde AOW-rechten u heeft en welke pensioenafspraken er zijn gemaakt met pensioenfondsen en pensioenverzekeraars.

De website mijn pensioenoverzicht

De website van mijn pensioenoverzicht is zuiver ter informatie om u op de hoogte te houden van uw pensioen. De website is voor iedereen toegankelijk en een publieke voorziening om in de behoefte te voorzien om duidelijkheid te scheppen in de informatie van de pensioenen van ieder staatsburger van Nederland. Dat kan op elk tijdstip geraadpleegd worden.

mijn pensioenoverzichtZo bent u niet meer in het ongewisse betreffende de uitkeringen van uw pensioen en AOW en kunt u zo nodig de gegevens aanpassen of aanvragen bij het pensioenfonds of de pensioenverzekeraar voor meer informatie. Dankzij de site weet u meteen waar u aan toe bent en wat u nog kunt doen om de juiste pensioen en AOW op uw pensioensgerechtige leeftijd te ontvangen. Kijk op de site van mijn pensioen overzicht waarin staat hoeveel pensioen en AOW tot nu toe heeft opgebouwd.

Comments are closed.